Условия за ползване

Прочетете внимателно настоящия документ и се уверете, че разбирате ясно неговото съдържание.

Всяко лице, което посети сайта bezzahar.com (доставчик), без значение дали разбира и използва неговото съдържание, дали отваря или не, препратки от сайта към негови съставни части или други сайтове, се нарича за краткост по-долу „потребител” на сайта.

ВАЖНО! Използвайки сайта на Доставчика (bezzahar.com) Вие приемате без ограничения и безусловно тези Общи условия.

Рецепти

Цялото съдържание на уебсайта е написано и редактирано от мен, Светлана. Този сайт е само с информационна цел и е предназначен като лично представяне на моите възгледи за храната и храненето и не е предназначен като заместител на съвети, диагноза и / или лечение от квалифициран медицински специалист. Този сайт не е предназначен за диагностициране или лечение на някакво медицинско състояние. Въпросите трябва да бъдат насочени към вашия личен диетолог или лекар.

Въпреки че полагам всички грижи да съставя точна информация и да я актуализирам, не мога да гарантирам нейната коректност и пълнота. Информацията, предоставена на този сайт, не представлява бизнес, медицински или друг професионален съвет и подлежи на промяна.

Поверителност на личните данни

На сайта могат да се публикуват коментари, предложения и идеи по рецептите стига тяхното съдържание да не е незаконно, да не съдържа вируси; потребителя да не извършва политически/изборни кампании, СПАМ, масови съобщения или всяка друга форма на СПАМ. Забранено е ползването на фалшиви e-mail адреси или чужда самоличност. Bezzahar.com си запазва правото да премахва и/или редактира подобна информация.

Събраните имейл адреси никога не се използват за нищо, освен за лична комуникация. Тези имейл адреси няма да бъдат продавани или разпространявани на трети страни или да бъдат публикувани на сайта. Контактите се използват  предвид правилата за защита на личните данни.

Изображения и отговорност

Ако не е посочено друго, всички снимки са заснети от мен или са ми подарени.

Цялото писмено съдържание, включително статии и рецепти са написани лично от мен. Позволено е да заемате писмени материали, рецепти и снимки от този сайт, ако бъде предоставено чрез ясно посочване на източника на рецептата или изображението, в допълнение към връзката към този сайт. Благодаря, че уважавате тази молба. В противен случай не е позволено разпространяването на материал на bezzahar.com за да не се нарушава авторското право съгласно Закона за авторското право и сродните му права (чл.94 и сл.ЗАвПСП).

Партньорски взаимоотношения

Този сайт съдържа партньорски страници. Ако ги посетите и закупите продукти, ще да получа комисионна. Цената не се променя за Вас.

Други условия

Доставчикът има право по всяко време да променя, допълва и/или премахва публикации на сайта, както и да изменя настоящите общи условия без да информира изрично потребителя. Потребителят се задължава всеки път, когато използва сайта bezzahar.com, да се информира за действащите Общи условия за ползване.

Работете с мен

Без значение дали искате да рекламирате, да сътрудничите чрез спонсорство или ако се интересувате да пишете за bezzahar.com, ще се радвам да се свържете с мен. Моля, не се колебайте да се свържете на страницата за контакти.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *