Здравей,

Аз съм Светлана – холистичен треньор за здраве и уелнес.

Мисля че ПРОМЯНАТА Е ВЪЗМОЖНА и това, което си казваме ДНЕС, е наистина важно – а не къде сме били вчера!

Живяла съм в три страни, завършила съм три образования, изучавала съм английски, немски, френски и руски език. Днес имам добра позиция в областта на финансите в международна компания. Никога не съм се спирала да започна нещо ново. Винаги съм смятала, че човек може много повече, отколкото предполага. Затова обичам да се предизвиквам.

През годините на работа и следване и много ангажименти не беше толкова лесно! Не бях доволна от енергията си или от физическия си вид. Не бях доволна от ежедневния си избор. Мислех, че нямам време да се погрижа за себе си.

Затова реших да се променя.

Точно така.

Започнах интензивно да проучвам здравето и фитнеса. Правех по-добри избори за начин на живот, които ми се струваха правилни и добри.

Тези малки избори, които МОЖЕМ да правим всеки ден… те ни мотивират, като избора да се откажеш от захарта, да спортуваш или да направиш нещо за себе си.

Нищо от това не означава обаче, че сега съм „съвършена“ по отношение на храненето, но животът ми все пак се е променил.

Мисля, че всичко, което вкарвам в тялото си, ще се отрази на настроението, енергията, здравето и в крайна сметка на качеството ми на живот. За това през 2019 година създадох „Без Захар“.

 

Днес съм оптимист, посветена на това да ти да помогна да се превърнеш в човека, който най-много искаш да бъдеш. Как? Като се погрижиш най-напред за себе си и го правиш с удоволствие.

Защо?

Защото смятам, че всеки иска да постигне успех в живота си, но не може да постигнеш голям успех, ако не си здрав. Когато си фокусиран върху кариерата, финансите и личните си взаимоотношения, е лесно да оставиш здравето си на заден план. Но когато застрашаваш здравето си, изоставяш във всяка друга област на живота си, защото нямаш енергия и жизненост, за да постигнеш целите си.

Затова ще ти помогна да постигнеш това по-лесен начин, както го направих аз.

Това е избор.

Избор, който всички можем да направим.

Няма значение откъде сме, какво сме правили в миналото си или колко далеч сме „отишли“, както си мислим.

Нищо от това никога няма да има значение.

Това, което има значение, е изборът, който правим ДНЕС.

Никога не е твърде късно.

Истините в него могат да ни освободят и да вдъхновят другите.

Започни да се грижиш за себе си.